Chrissie90 » Specials » Hapjes
Met een hobby verveel je je nooit!

Recepten voor lekkere hapjes

Krijg je visite en wil je eens iets speciaals op tafel zetten? Maak dan een leuk, apart borrelhapje! Is weer eens iets anders dan de standaard toastjes en blokjes kaas en worst. Deze special bevat een aantal lekkere recepten.
In deze special kun je het recept vinden van originele borrelhapjes. Zoek je iets met bijvoorbeeld fruit of bladerdeeg, kijk dan in deze artikelen. Alle benodigdheden staan duidelijk aangegeven in het artikel, dus je kunt zo aan de slag! Je zult ontdekken dat het maken van speciale hapjes nog leuk is ook.

Heel veel kook plezier, en vooral een fijn feest.

Borrelhapjes met fruit

Houd jij je verjaardag in de zomer, of wil je gewoon lekker een fris hapje? Lees dan vooral verder want in dit artikel vind u verschillende recepten voor lekkere borrelhapjes met fruit.

Gezellige verjaardagshapjes

Soms wil je wel eens iets anders op een verjaardag dan de standaard hapjes. Iets wat makkelijk klaar te maken is en wat er toch erg chique uitziet. Daarom heb ik hier enkele hapjes die het bij ons op…

Koken met bladerdeeg

Met bladerdeeg is heel veel mogelijk, dan heb ik het niet over de standaard appelflappen. Je kan er ook lekkere broodjes mee maken, of tussendoortjes. Makkelijk en snel!
Gepubliceerd door Chrissie90 op 02-11-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!