Chrissie90 » Specials » Beleggen
Met een hobby verveel je je nooit!

Beleggen voor beginners

Beleggen, een interresant en steeds meer actueel onderwerp. Iedereen denkt er wel eens over om te gaan beleggen, maar hoe werkt dat? Wat zijn obligaties en aandelen? Wat betekenen al die moeilijke woorden? Alles vind je in deze artikelen

Ik wil beleggen

Je wilt gaan beleggen, maar je hebt geen idee hoe het werkt. Overal kom je moeilijke woorden tegen en je hebt geen idee wat het allemaal betekend. Kijk eens in het beleggers alfabet, veel moeilijke woorden zul je hier tegenkomen met hun uitleg.

Aandelen en obligaties zijn erg belangrijk bij beleggen, dus lees hier eens wat informatie over. Verdiep je er goed in voordat je gaat beginnen met beleggen.

Duurzaam beleggen

Als je vaak naar je geweten handeld is duurzaam beleggen wat voor jou, hier zal echter wel altijd een lager rendement aan vast zitten. Wel zijn dit bedrijven die altijd naar het milieu kijken, rekening houden met de sociale kanten en de werkeloosheid en infrastructuur.

Tips

  • Beleg niet al je geld.
  • Stop niet al je geld in één bedrijf, split je kansen.
  • Zoek eerst informatie over het bedrijf.
  • Lees de voorwaarden goed door.
Beleggen: Aandelen

Beleggen: Aandelen

Aandelen. Bij beleggen gaat het vaak over aandelen, maar wat zijn aandelen eigenlijk? En hoe werkt dat nou allemaal? Dat lees je in dit artikel.
Beleggen: Obligaties

Beleggen: Obligaties

Obligaties, een veel voorkomend woord in de beleggingswereld. Maar wat is een obligatie eigenlijk, en wat kan je met een obligatie. In dit artikel worden obligaties ruim uitgelegd.
Duurzaam beleggen

Duurzaam beleggen

Beleggen, steeds meer in het nieuws. Steeds meer mensen willen gaan beleggen, maar er zijn ook steeds meer manieren van beleggen. Wat is nou de juiste manier, en wat betekenen alle soorten eigenlijk?…

Het beleggers alfabet

Beleggen, je wilt beginnen met beleggen maar komt overal woorden en termen tegen waarvan je denkt wat betekend dit. Daarom is in dit artikel te lezen wat de belangrijkste woorden en termen bij het bel…
Gepubliceerd door Chrissie90 op 16-11-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!